Vail Fleece – en ny favoritt fra St. Louis!

Tynn anti-pilling microfleece-jakke i førsteklasses linjestrikket metervare. Et mykt og behagelig plagg, som fort kan bli en favoritt! Jakken er produsert i 2 farget kombinasjon, hvor ermer og skulderparti er en tone mørkere en hovedfarge. YKK glidelåser og flatlock-sømmer

Nye St. Louis Tailor fit HighLine

Våre Highline skjorteprodukter gjør deg velkledd i enhver business sammenheng. Alle detaljer og metervare er nøye utvalgt. Knapper er montert på beste måte og med streng kvalitetskontroll. EasyCare behandlingen er utført miljøvennlig og fri for formalin og formaldehyd. Leveres i midten av april.

St. Louis Vail Norway fleece – NYHET!

St. Louis Vail er en tynn anti-pilling microfleece-jakke i førsteklasses linjestrikket metervare. Et mykt og behagelig plagg, som fort kan bli en favoritt! Jakken er produsert i 2 farget kombinasjon, hvor ermer og skulderparti er en tone mørkere en hovedfarge. YKK glidelåser og flatlock-sømmer. Kontakt oss for bestilling. Leveres fra midten av april.

St. Louis Aspen fleece – NYHET!

St. Louis Aspen er en stilren og behagelig tett-strikket fleecejakke. Passer inn på de fleste bruksområder fra business til sporty og aktiv livsstil. Glidelåser i YKK-kvalitet.  Flatlock-sømmer. Kommer i fargene 99 Sort og 58 Marine. Ta kontakt for bestilling. Leveres fra midten av april.